Ons kantoor

header kantoor

Wij zijn geen 'dertien in een dozijn' advocatenkantoor. Bij ons staat voorop dat wij blij zijn met u als cliënt. Wij waarderen het als wij iets voor u kunnen betekenen. Onze cliënten stellen ons in staat om goede advocaten te zijn. Door ons dagelijks hun zaken toe te vertrouwen. Wij blijven dat bijzonder vinden. Daarom kennen wij geen 'minder belangrijke' zaken of cliënten. Wij gaan met maximale inzet voor een maximaal resultaat, telkens weer. Zo trachten wij een langdurige relatie met u te realiseren.

Onze kernwaarden

 • Professioneel en zakelijk
 • No-nonsense, laagdrempelig, informeel
 • Betrokken, ge├»nteresseerd, sociaal
 • Duidelijk en direct, zeggen waar het op staat
 • Begrijpelijk taalgebruik in woord en geschrift
 • Luisteren naar u, openstaan voor uw vragen en opmerkingen
 • Uitleggen waar wij mee bezig zijn en waar u aan toe bent
 • Strikte geheimhouding en vertrouwelijkheid m.b.t. uw gegevens en uw zaak
 • Betrouwbaar, afspraken nakomen, communiceren als dat niet lukt
 • Bereikbaar, vragen beantwoorden, terugbellen
 • Doen waar we goed in zijn, niet doen waar we niet in goed in zijn
 • U ontzorgen, last van uw schouders nemen, wij nemen de verantwoordelijkheid
Juridische huisarts of ehbo

Juridische huisarts of ehbo

De afgelopen 12 jaar heeft ons kantoor heel wat bedrijven bijgestaan. Die bedrijven weten ons te vinden als er iets juridisch speelt. Het maakt voor ons niet uit waar uw bedrijf zich mee bezig houdt noch waar u gevestigd bent. Wij willen graag bij uw juridische zaken betrokken worden. Bij voorkeur in een vroeg stadium, als u aan het ondernemen bent en er nog geen problemen zijn. Zie ons als een juridische huisarts, waar u naar toe gaat als u denkt dat er iets aan de hand kan zijn. In dat stadium heeft u het meeste aan onze expertise en zijn de kosten beperkt. Maar als er na een 'juridisch' ongeluk spoedeisende hulp of een operatie nodig is, dan kunt u ons natuurlijk ook inschakelen.

Specialist in sectoren

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in bepaalde sectoren. Natuurlijk kennen we de specifieke rechtsregels, de branchevoorwaarden, de soorten contracten, de juridische problematiek. Maar we weten ook hoe het er aan toe gaat in die sectoren, welke ontwikkelingen er zijn en welke taal men spreekt. We vertalen onze juridische kennis en de sectorkennis naar praktische adviezen aan u, gevraagd en ongevraagd. N.a.v. een door ons gevoerde procedure, voor u of een andere cli├źnt, of bijzondere jurisprudentie, nieuwe wetgeving of een artikel in een vakblad. Wij zijn trots dat wij in deze gespecialiseerde sectoren veel Nederlandse bedrijven bijstaan. Maar ook buitenlandse bedrijven uit Europa, de Verenigde Staten, Midden- en Zuid amerika, Afrika en het Midden Oosten.   

Maakt u zich geen zorgen

Maakt u zich geen zorgen

Met welke vragen of problemen u ons ook benadert, bekommert u zich alstublieft niet over mogelijke fouten of verkeerde beslissingen. En ook niet over de 'correcte' juridische termen of het toepasselijke rechtsgebied. Wij begrijpen dat beslissingen wel eens verkeerd uitpakken en zaken wel eens mis gaan. Dat overkomt elke ondernemer. Waar gehakt wordt vallen spaanders. Als u ons in uw eigen woorden vertelt wat er aan de hand is dan plaatsen wij dat wel in het juiste juridische kader. Daarna bepalen we samen met u de beste oplossing. Wij hebben een antwoord op uw vragen en een oplossing voor uw problemen. Dus maakt u zich geen zorgen. 

Steenbergen Advocaten

 

T: 0252 22 52 53
2215 TL  Voorhout