Ons kantoor bestaat uit twee full time advocaten / juridisch adviseurs en een juridisch secretaresse. Wij werken nadrukkelijk als team. U krijgt zo veel mogelijk één contactpersoon, maar bent een cliënt van het team. Iedereen kent u en uw zaken. U krijgt dus altijd een antwoord en uw zaken worden altijd waargenomen. Ook als uw contactpersoon afwezig of druk is. De expertise en creativiteit van het hele team komen aan uw zaak ten goede. Dat leidt tot de beste antwoorden en oplossingen. Drie advocaten weten meer dan één. Uiteraard kost deze teamaanpak u niets extra.

advocaat & ondernemer

Peter studeerde rechten in Amsterdam met als specialisaties intellectuele eigendom, contractenrecht en ondernemingsrecht. Peter vertegenwoordigt veel ondernemers in de agrarische sector, zoals kwekers, telers en machinebouwers. Daarnaast staat Peter ondernemers bij in diverse soorten procedures en geschillen. Ook adviseert Peter bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden.

advocaat & ondernemer

Jeroen studeerde Nederlands recht en Encyclopedie & Filosofie van het recht aan de Universiteit Leiden.
Voor zijn beëdiging als advocaat werkte Jeroen jarenlang als zelfstandig ondernemer in de reclame en multimedia. Jeroen staat ondernemers bij in zakelijke geschillen over vastgoed, huur, auteursrecht en merkenrecht.
Ook staat Jeroen cliënten bij in bestuursrechtelijke zaken.

juridisch secretaresse

Esther heeft zeer veel ervaring als juridisch secretaresse en staat onze advocaten bij in hun werkzaamheden. Verder neemt Esther de kantoor- en de roladministratie voor haar rekening, beheer zij de agenda's van de advocaten en zorg zij er voor dat processtukken en andere communicatie perfect verzorgd de deur uit gaat.
Steenbergen Advocaten

 

T: 0252 22 52 53
2215 TL  Voorhout