+31 (0) 252 225253

Stuur Peter een e-mail

mr. Peter W.M. Steenbergen

advocaat & ondernemer

Ik heb rechten gestudeerd aan de UvA in Amsterdam met als specialisaties intellectuele eigendomsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Ik ben een advocaat in kwekersrecht en sta telers bij. Toen maakte ik al contracten voor diverse sierteelt bedrijven in en om Aalsmeer. Als advocaat heb ik mij gespecialiseerd in de agri & foodsector en in aanverwante sectoren als transport, machinebouw, verpakkingsindustrie en export. Daarnaast heeft de 'creatieve' sector altijd mijn grote interesse gehad, zowel de makers (uitvinders, ontwerpers, schrijvers, schilders, sporters, muzikanten) als de industrie en exploitanten (uitgevers, platenmaatschappijen, galeries, kunstbeurzen, mode- en technologiesector, festivals, dj's, sportclubs, medicijnenfabrikanten).
"Een juridisch probleem komt echt niet zo maar uit de lucht vallen. Soms lijken cliënten dat wel te denken."
Mijn cliënten zijn allerlei regionale ondernemingen en ondernemers. En met name in onze sterke sectoren nationale en internationale ondernemingen en ondernemers. En daarnaast allerlei interessante personen, bedrijven en organisaties uit de 'creatieve' sector. Niets is voor ons te klein en weinig te groot. Mijn team en ik zijn voor veel van mijn cliënten hun virtuele bedrijfsjurist, vraagbaak, laagdrempelig, altijd bereikbaar, nooit ziek of vrij, altijd met een snel antwoord. En als het moet zijn we hun bedrijfsadvocaat. Mijn (inter)nationale cliënten gebruiken ons meer voor internationale en/of grote en/of gespecialiseerde projecten, procedures en werkzaamheden. U kunt dan denken aan portefeuilles van meerdere contracten, vaak in het Engels, grote verzekerings- en inbreukzaken, complexe beslagzaken en rechtsmaatregelen i.v.m. illegale (import)producten, internationale incasso's.

Ik doe mijn werk met veel plezier. Advocaat is een prachtig beroep. Ik zet mij maximaal in voor mijn cliënten, met de ambitie om iets voor hen te bereiken, dat ze zonder mij niet kunnen bereiken. Dat is de opdracht van een advocaat, dat is waar ik het voor doe.
Steenbergen Advocaten

 

T: 0252 22 52 53
2215 TL  Voorhout